O nás
CyberBlog úzce spolupracuje s řadou partnerů, díky kterým vám poskytujeme
ty nejzajímavější a nejaktuálnější informace.

Kdo jsme?

CyberBlog je online portál zaměřený na problematiku kybernetické bezpečnosti, jehož hlavními cíli je zejména informovat čtenáře o aktuálních a zajímavých informacích, podpořit vzdělávání v této oblasti nebo poskytovat základní rady ohledně zabezpečení domácností a firem.

Naše platforma umožňuje přispěvatelům publikovat relevantní příspěvky či zprostředkovávat obchod s produkty a službami souvisejícími s kybernetickou bezpečností.

Pro koho je CyberBlog?

Připojení k internetu se stalo nedílnou součástí našeho každodenního života. Dnes jsme všichni součásti digitálního světa ať už přímo nebo nepřímo.

Běžně v soukromém i profesním životě používáme chytré telefony, tablety, PC, nakupujeme prostřednictvím internetu širokou paletu zboží a služeb, komunikujeme, platíme a obchodujeme on-line.

S nastupující digitalizací ale roste také riziko výskytu kybernetických hrozeb. Ty už se dávno netýkají pouze vládních institucí nebo velkých soukromých společností. Terčem útoků se může stát velmi snadno každý z nás.

A proto je tu CyberBlog!

Pro odborníky, podnikatele,
nadšence i laiky.

V kyberprostoru bychom měli být zodpovědní především každý sám za sebe. V kontextu narůstajícího počtu kybernetických útoků napříč celým světem a neustále se zdokonalujícím technikám kyberzločinců je tou nejlepší obranou zvyšování povědomí o kybernetické bezpečnosti a aktuálních hrozbách…